Zijn die zeshoeken uit de Beautiful Shapes dies niet geweldig? En bij deze is het koperen embossing poeder mijn nieuwe favoriete embossingkleur!

Over de TicTacToe challenge van Leonie François hoefde ik deze keer niet lang na te denken. Het is Sale-a-Bration tijd en dus wil ik heel graag de gratis spulletjes laten zien die je in januari en februari kunt uitzoeken bij een bestelling van 60 euro of meer. En hexagons.. sinds de nieuwe voorjaarscatalogus zijn dat mijn favoriete stansen. Bovendien heb ik bij mijn laatste bestelling koperen embossing poeder gekocht. Hoog tijd om daar ook eens mee te spelen!

Het Sale-a-Bration artikel wat ik wil laten zien is het prachtige Friendly Hello DSP met bijbehorende stempelset. Bij een bestelling van 120 euro krijg je deze set gratis erbij. Ik besloot de twee groene designs en de kleine stipjes design te pakken. Maar in plaats van deze meteen te gebruiken heb ik er eerst nog met Versamark overheen gestempeld. De buitenrand van de bloemen, het takje blaadjes en de besjes komen allemaal uit de Friendly Hello stempelset. Ik heb alles daarna bestrooid met het koperen embossing poeder en verhit met mijn heattool.

Ook pakte ik een restje Granny Apple Green waar ik de tekst uit de stempelset op stempelde met Versamark en ook dat kreeg een laagje embossingpoeder en werd daarna verhit.

Vervolgens pakte ik mijn stansen uit de Beautiful Shapes Dies. Ik gebruikte de verschillende maten zeshoeken om het DSP en kaartkarton uit te stansen. Ook had ik nog een restje Copper Foil waar ik ook nog twee kleine zeshoekjes van uitstanste.

De kaartbasis is Extra Stevig Basic White kaartkarton. Om het koper nog een keer terug te laten komen besloot ik ook een mat te snijden uit het Copper Foil. Maar de zeshoeken meteen daarop geplakt zou te veel glimmen dus moest er nog een extra mat komen. Na wat proberen besloot ik het Shaded Spruce kaartkarton te gebruiken omdat dat ook in het DSP met de kleine stipjes zit. Daarna was het alleen nog maar een kwestie van de zeshoeken verdelen over de kaart en opplakken met lijm en dimensionals.