Neem eens een kijkje in mijn winkeltje!

Normaal laat ik aan het einde van de maand een item zien uit de koopjes hoek op de site van Stampin’ Up! die uit het normale assortiment is. De producten op die site worden met behoorlijke kortingen verkocht. Maar er staan nog hele leuke dingen in waar je zeker nog veel plezier mee kunt hebben. Deze maand vond ik echter niet iets wat echt mijn aandacht trok.

Maar die koopjeshoek is niet de enige plaats waar je voor een leuke prijs aan Stampin’ Up! producten komt die uit het assortiment zijn. In mijn winkeltje op deze site vind je een hele reeks aan stempelsets die ik gebruikt heb maar waar ik afscheid van wil nemen. Ze zijn nog heel erg goed, maar ik gebruik ze niet meer en het is natuurlijk jammer om ze hier te laten verstoffen. Want jij kunt er nog steeds hele leuke kaartjes mee maken!

In mijn winkeltje vind je allerlei stempelsets : spreuken, bloemen, dieren, banners en achtergronden. Sommige sets heb ik bijna niet gebruikt en anderen weer heel veel. En dat laatste is soms te zien aan de verkleuring van de stempel. Maar de stempel is nog steeds goed en stempelt nog steeds perfect.

Dus zie je iets wat je aanspreekt? Gooi het in je winkelmandje en rond je bestelling af. Je hoeft dan nog niet te betalen. Op het moment dat je een bestelling plaatst zal ik contact met je opnemen (liefst via Whatsapp als je een mobiel telefoonnummer hebt opgegeven). We bespreken dan of je je bestelling bij me wilt ophalen in Veldhoven of laten opsturen. Als je niet in de gelegenheid bent om het op te halen, dan komen er – afhankelijk van het gewicht van je bestelling – nog verzendkosten bij de totaal prijs.

Ik zal daarna een betaalverzoek doen waarmee je je bestelling kunt betalen. Zodra de betaling binnen is, zal ik de producten naar je toe sturen of apart leggen zodat je ze kunt komen halen.