Afgewisseld met de Makkelijke Maandag ga ik hier op maandag elke maand een andere Bundel in de hoofdrol zetten. Dit keer is het Rainbow of Happiness.

Toen ik de nieuwe voorjaarscatalogus van 2022 in handen kreeg viel mijn oog meteen op de regenbogen. Prachtig!! En die stansen … wauw!! En er is zelfs een pons die er perfect bij past. En nog beter : er is zelfs coordinerend Sale-a-Bration papier wat je nu gratis erbij krijgt (bij een bestelling van de bundel en de pons zit je boven de 60 euro en daarmee krijg je het papier erbij).

Het kaartje voor deze keer heb ik vrij eenvoudig gehouden. Het is ook een ander formaat kaartje. De kaartbasis is een stuk Extra Stevig Basic White kaartkarton van 10.5×21 cm. Deze heb ik gerild op 10.5 cm zodat ik een vierkant kaartje overhield.

Daarop zit een paneeltje van Bermuda Bay waar ik met de hartjes uit de Rainbow of Happiness stempelset en Bermuda Bay inkt heb gestempeld. Op een nog kleiner paneeltje Basic White stempelde de regenboog in gradaties van Bermuda Bay door telkens meer af te stempelen voordat ik op mijn paneeltje stempelde.

De hartjes stempelde ik vervolgens ook nog een keer met Versamark inkt op de regenboog. Daaroverheen strooide ik gouden embossing poeder en dat smolt ik met mijn heat-tool. Het witte paneeltje plakte ik op de Bermuda Bay paneeltje en daar bond ik nog wat gouden Shimmer Ribbon heen. Daarna maakte ik met hetzelfde lint een strikje en plakte het met een glue dot op de kaart.

Ik heb er bewust geen tekst bij gezet. Deze kan ik later altijd nog aan de binnenkant stempelen als ik dat wil. Nu kan ik dit kaartje nog op allerlei manieren gebruiken.