Het Sunshine & Rainbows DSP is een van de gratis Sale-a-Bration producten. En je maakt er heel makkelijk dit leuke kaartje mee!

De kaartbasis is van Extra Stevig Basic White kaartkarton. Daarop zit een van de designs uit het Sunshine & Rainbows DSP. Vervolgens knipte ik uit nog 3 andere designs de regenboog, grote wolk en het kleinere wolkje. De grote wolk zou je ook met de Wolkenpons kunnen ponsen, maar als je die niet hebt dan is knippen ook zo gedaan.

Op een klein strookje Basic White kaartkarton stempelde ik met zwarte Memento inkt de tekst. Deze tekst komt uit de Vrolijke Viooltjes stempelset, maar je kunt natuurlijk ook een andere spreuk kiezen als je die set niet hebt.

Ik plakte de regenboog, kleine wolk en tekst met lijm op de kaart en de grote wolk met dimensionals. En toen was het kaartje al klaar!
Zeg nou zelf, dat was niet moeilijk, toch?