Vandaag de tweede kaart in mijn Inky’s Bundel. Ook deze keer weer met Rainbow of Happiness maar ook de bijbehorende stansen.

En natuurlijk gebruikte ik ook weer het (gratis!) Sunshine & Rainbows DSP.

De kaartbasis is weer gemaakt van Extra Stevig Basic White kaartkarton. Hierop zit dus een van de designs uit het DSP.

Uit een strookje Basic White kaartkarton en een van de stansen uit de Brilliant Rainbow Dies stanste ik de kleine regenboogjes rand. Hierop zit een strookje Misty Moonlight kaartkaron en daarop weer een smaller strookje Magenta Madness kaartkarton. Op dat laatste stukje had ik eerst nog een tekst uit de Rainbow of Happiness stempelset gestempeld met Misty Moonlight inkt.

Ik plakte de 3 delen op elkaar, maar voordat ik het op de kaartbasis plakte heb ik eerst nog wat Golden Shimmer Ribbon door de regenboogjes geregen. Daarna kon het met dimensionals op de kaartbasis. Om het goud uit het lint nog meer terug te laten komen heb ik ook nog wat Gilded Gems toegevoegd.

En ben je ook al verliefd geworden op deze prachtige bundel? Mocht je er nog vragen over hebben, dan laat het me maar weten. Ik help je graag!