Afgelopen weekend hebben we als Team Prulleke allemaal kaartjes op de bus gedaan voor onze teamleden. Dit is het kaartje dat ik maakte.

Zo’n afspraak is een CardSwap : je maakt kaartjes voor elke deelnemer en spreekt met elkaar af wanneer je de kaartjes op de bus zult doen. Een paar dagen later krijgt iedere deelnemer dus een heleboel kaartjes in de brievenbus van de anderen. Het thema van deze CardSwap was Voorjaarscatalogus. Het leuke is dat je bij deze CardSwap dus ook allerlei inspiratie opdoet met de producten uit de nieuwe catalogus.

Ik koos ervoor om de producten te gebruiken uit de Abstract Beauty Suite : de Hello Beautiful stempelset, het Abstract Beauty 4″x6″ DSP en de Beautiful Shapes Dies. Ik vind het DSP prachtig, de stempels zijn perfect om je eigen DSP mee te maken en de vormen uit de stansen zijn geweldig! Ik zag een kaart van Hannah McCurley die alle 3 de onderdelen gebruikte en heb dat als idee voor mijn kaart gebruikt.

De kaartbasis is van Misty Moonlight kaartkarton. Op een stuk Basic White kaartkarton heb ik vervolgens allerlei vormen uit de stempelset gestempeld in de kleuren Magenta Madness, Misty Moonlight, Just Jade, Night of Navy, Blushing Bride en Pumpkin Pie. Dit zijn allemaal kleuren die in het DSP voorkomen.

Vervolgens sneed ik strookjes uit het DSP en plakte ze op de kaart. De tekst is met Night of Navy inkt gestempeld op een restje Crushed Curry en daarna uitgestanst met een van de stansen uit de Beautiful Shapes Dies. Tot slot stanste ik ook nog de ‘wiebertjes’ uit Balmy Blue kaartkarton. De uitgestanste vormen plakte ik met dimensionals op de kaart.

Inmiddels zie ik dat Prulleke op haar blog ook al een vergelijkbaar ontwerp gepost heeft met deze suite. Je ziet het : gebruik andere kleuren en een andere plaatsing van de stempels en de kaart is weer totaal anders!