Vandaag de tweede kaart in mijn Inky’s Bundel van Februari. Deze keer weer met de bijbehorende stansen van de Hello Beautiful Bundel.

Op pagina 50 van de voorjaarscatalogus staat een voorbeeld van een kaart gemaakt met deze stansen. In eerste instantie moest ik goed kijken.. zijn het nu kubussen?? Maar er zit geen dimensie in de kubussen.. Het zijn zeshoeken met 2 andere gekleurde ‘wiebertjes’ erop geplakt! Dat wilde ik ook graag maken!

Ik stanste de zeshoeken uit Bermuda Bay kaartkarton en de wiebertjes uit Coastal Cabana en Soft Sea Foam kaartkarton. Daarmee maakte ik mijn kubussen. Mijn kaartbasis is van Extra Stevig Basic White kaartkarton. Ik heb even gepuzzeld hoe ik mijn kubussen op de kaart wilde hebben. Uiteindelijk besloot ik om er 9 op de kaart te doen. Maar op de witte achtergrond vond ik het maar kaal. Om zoveel mogelijk contrast op je kaart te krijgen kun je het beste een kleur kiezen die precies tegenover de kleur ligt waar je contrast voor zoekt. Maar ik vond rood/oranje wat te heftig. Dan was paars net wat beter. En dus sneed ik een vierkant Highland Heather kaartkarton als achtergrond voor mijn kubussen.

Uit een restje Highland Heather en Basic White kaartkarton stanste ik ook nog de organische vormen met dezelfde stansenset. Op het witte label stempelde ik met Bermuda Bay inkt een tekst uit de Speciale Momenten stempelset. Dit is een van de gratis Sale-a-Bration producten die je nog een weekje kunt kiezen.

Wat zou jij combineren met de stempels en stansen uit deze bundel? Vertel het in het commentaar onderaan dit bericht.
Mocht je nog vragen over hebben over de bundel, dan laat het me maar weten. Ik help je graag!