Zonet heb ik me ingeschreven voor Stampin’ Up! On Tour. Een wereldwijd online evenement voor Stampin’ Up! demonstrators.

Tijdens dit 3 uur durende online evenement wat in april gehouden wordt krijgen we de nieuwste jaarcatalogus al te zien inclusief voorbeeldprojecten en nieuwe producten. Maar we kunnen ook netwerken met andere demonstrators in kleine breakout sessies. En er zit altijd een onderdeel businesstraining in.

Tot 2019 waren dit soort evenementen altijd live en voor Nederlandse demonstrators was het vaak in Utrecht. Ik ben tijdens de Corona-pandemie ingestapt en dus heb ik alleen nog maar online evenementen meegemaakt. Maar die vind ik al erg leuk dus ik kan bijna niet wachten tot er een live evenement komt!

Maar nu ga ik me alvast verheugen op 3 uur samen zijn met mede-demonstrators en kijk ik nu al uit naar de gratis stempelset die ik ga krijgen! Woohooo!!!