Ik was door mijn verzameling bordspellen aan het kijken en ik zag de kleuren van het spel Die Burgen von Burgund.

De kleurencombinatie die ik koos bij de foto is : Crumb Cake, Merry Merlot en Mossy Meadow.

Ik begon deze keer met een stuk Crumb Cake kaartkarton waar ik met Merry Merlot inkt de grote bloem stempelde. Deze bloem komt uit de Sale-a-Bration Host stempelset. Deze is een gratis stempelset bij een grote bestelling (vaak alleen bij elkaar te sparen door een gastvrouw die samen met haar gasten een grote bestelling doet).

Vervolgens deed ik een drupje Whisper White Pigment Ink op een stempelblok. Met een blender pen pakte ik de inkt op en kleurde daarmee de bloemen in. De stengels van de bloem heb ik met de blender pen en wat Soft Suede inkt gedaan (opgepakt uit de deksel van de stempelinkt nadat ik er even in geknepen had). En de bladeren zijn met Mossy Meadow inkt verder ingekleurd. Toen het gedroogd was heb ik het uitgestanst met een van de Scalloped Contours Dies. Ik had dit bij een andere demonstratrice (Christina Barnes) gezien en ik vind het effect van de witte bloemen die uit de kaart lijken te springen prachtig!

Om de kleur van de stempel terug te laten komen sneed ik ook een rechthoek Merry Merlot kaartkarton en een kaartbasis van Crumb Cake kaartkarton. Omdat het geschulpte paneel niet de goede verhouding had ten opzichte van de onderliggende kaart haalde ik een optisch truukje uit. Door een brede strook White Frayed Ribbon aan de onderkant te plakken lijkt het of het geschulpte paneel verder doorloopt naar onderen. Daarmee kwam ook het wit nog een keer terug in de kaart.

Tot slot heb ik met de Tailored Tag punch 2 tags geponst uit Mossy Meadow kaartkarton en 1 tag uit Merry Merlot kaartkarton. Op deze laatste tag stempelde ik met de Whisper White Pigment ink een tekst uit de Speciale Momenten stempelset. Ook dat is een van de gratis Sale-a-Bration producten en zit vol met allerlei handige teksten.

De tags heb ik eerst op elkaar gelijmd en daarna met glue dots op het lint vastgemaakt. Ik heb het idee dat gluedots de beste manier zijn om papier en lint aan elkaar te plakken. Omdat het best dik lint is besloot ik om het Merry Merlot paneel met dimensionals op de kaartbasis te plakken. Anders had er een rare verdikking aan de onderkant gezet. En zo vond ik dit kaartje ook af.

Mocht jij ook geinspireerd raken door de foto, zet dan een foto van je kaart op mijn facebook pagina. Dat vind ik heel erg leuk!