Deze schattige bundle is de nieuwe Bundle Focus van deze maand.

Heb je ooit weleens de Two-Step Stampin’-techniek geprobeerd? Daarmee wordt het maken van een prachtig, gelaagd ontwerp opeens wél kinderspel. Het Geluksbrengertjes-productpakket is nou hét pakket bij uitstek om helemaal los te gaan met deze techniek. Je stempelt eerst een motief, zoals de vleugels van het lieveheersbeestje, en daarna stempel je het bijbehorende motief (de stippen op de vleugels) en klaar is je gedetailleerde ontwerp met je eigen kleurencombi! In dit productpakket zit ook een bijpassende pons waarmee je het lijfje en de vleugels van het lieveheersbeestje perfect uit kunt ponsen.

Heb je vragen of wil je graag iets vertellen over je techniek, kleurencombinaties, bijpassende producten, slimme productpakketkoopjes? Ik hoor het graag!