Afgelopen woensdag was er een Facebook Live van Leonie François en daarin maakte we een Mystery Project.

Bij zo’n Mystery project deelt Leonie de 5 dagen ervoor telkens een hint met daarin producten die je alvast klaar moet leggen. Op woensdagavond om 20:00 uur maakt ze met de verzamelde producten een kaart. Heel leuk om mee te doen omdat je altijd wel iets nieuws leert (een techniek of een layout). En omdat de hints niet heel specifiek zijn hoef je ook niet de exacte zelfde stempelset, papier of stansen te hebben. Je pakt gewoon uit je eigen kast wat je hebt en daarmee ga je die avond aan de slag. Mijn pakketje lag woensdag om 19:50 al klaar!

Dit keer was het dus een kaart met een ‘starburst’ techniek. We sneden 6 rechthoeken DSP schuin doormidden en daarmee maakten we de stralen. Ik gebruikte hiervoor het Daffodil Delight DSP. Dat is een Sale-a-Bration artikel wat deze maand nog gratis te krijgen is bij een bestelling van 60 euro of meer. In het centrum van de stralen moest een hoofdelement komen. In mijn geval stanste ik twee zeshoeken in Pear Pizzazz en Flirty Flamingo uit de Beautiful Shapes dies met daarop een bloem uit Color & Contour stempelset die ik uitgestanst heb met een van de Scalloped Contours Dies. De bloem heb ik trouwens gestempeld in de kleuren Crushed Curry en Daffodil Delight en met een Pear Pizzaz Stampin’ Write Marker tekende ik wat stippen in het midden.

De mat waarop het DSP geplakt zit is van Pear Pizzazz kaartkarton en het geheel zit op een kaartbasis van Extra Stevig Very Vanilla. Die kleur gebruik ik niet heel vaak maar het past perfect bij dit DSP. Omdat er geen tekst op de voorkant van de kaart staat heb ik deze keer gekozen om nog een tekst aan de binnenkant te stempelen. De tekst komt uit de Speciale Momenten stempelset. Ook dat is een Sale-a-Bration artikel, maar krijg je pas bij een bestelling van 120 euro of meer.

Voor de exacte maten en uitleg hoe ik deze kaart maakte verwijs ik je door naar het Facebook filmpje van Leonie. Geef in het commentaar daar ook even aan dat je de replay kijkt omdat ik je doorverwezen heb. Dat vindt ze vast heel erg leuk!