Je kunt de stempels, inkt en markers van Stampin’ Up! ook voor andere projecten dan kaarten gebruiken. In mijn memory journal bijvoorbeeld. Dit is mijn voorpagina van Februari.

Elke avond voordat ik ga slapen dan schrijf ik een paar regeltjes in mijn memory journal. Wat deed ik vandaag, wat was het weer, hoeveel stappen heb ik gezet, hoe voelde ik mezelf, etc. Het kost me ongeveer 5-10 minuutjes om dat even te beschrijven en ik vind het leuk om later nog eens terug te lezen.

Aan het begin van de maand moet ik natuurlijk een nieuwe ‘voorpagina’ maken en dit jaar zal ik deze pagina’s hier op InkyCards gaan delen.

De Days to Remember stempelset is ideaal voor dit soort pagina’s. Je kunt heel eenvoudig een kalender, de dagen van de week en de maand op je pagina stempelen. Voorheen schreef ik die in mijn journal maar nu ik deze stempelset heb gaat dat een stuk vlugger! De maand is gestempeld in de kleur Real Red.

De rozen uit de Artistically Inked stempelset vond ik goed passen bij Februari. Ik heb ze gestempeld in de kleur Calypso Coral. De bladeren komen uit dezelfde set en heb ik gestempeld in Mossy Meadow

Gebruik jij ook een memory journal of een bullet journal? Laat het me weten in een reactie onder aan deze post.