Vanmiddag was de uitvaart van de levenspartner van mijn ome Lambert. Hij was al eerder weduwnaar geworden van de zus van mijn vader.

Tijdens de vorige bloghop had Ingrid Heijnen een step-it-up van 3 condoleance kaarten. Ik maak condoleance kaarten nooit in voorraad omdat mijn ervaring is dat ik de kaarten vervolgens heel vlug nodig ga hebben. Ik vond de kaarten die Ingrid had gemaakt wel erg mooi, maar ik hoopte ze voorlopig nog niet nodig te hebben.

Helaas kreeg ik eind vorige week het bericht van het overlijden en had ik dus toch al een condoleance kaart nodig. En dus CASE-te ik de kaart van Ingrid. Hij is _iets_ anders geworden maar ik heb het wel grotendeels gelijk gehouden. Ik heb zelfs dezelfde kleuren gebruikt.

Voor een beschrijving van de kaart verwijs ik je naar de site van Ingrid : Koru Creativiteit.