Dit keer heb ik het All Together DSP gebruikt en ingekleurd met de nieuwe set Stampin’ Blends in natuurlijke tinten.

De 10 blends gaan ook in de nieuwe jaarcatalogus komen, maar zijn nu al te koop. Het DSP is zolang de voorraad strekt te koop tot 2 mei 2022!

Een van de designs in het DSP zijn de 4 handen die elkaar vasthouden. Er staan 4 x 4 handen op 1 velletje 6×6″ papier, dus als je het opsnijdt in blokken van 3×3″ dan heb je dus genoeg voor 4 kaarten. Ik heb de handen daarna ingekleurd met de Stampin’ Blends in natuurlijke tinten. Voor elke hand gebruikte ik 2 andere blends die naast elkaar in kleur zijn. Daardoor kon ik wat diepte maken in de handen. Als achtergrond besloot ik ook nog de Misty Moonlight Stampin’ Blends (licht en donker) te gebruiken. Als mat achter het DSP besloot ik geen zwart te gebruiken omdat ik dat wat te hard vond. Dat werd dus een stukje Basic Gray kaartkarton.

De kaartbasis is van Misty Moonlight kaartkarton en daarop zit nog een embosste mat in Petal Pink. Het relief is dus gemaakt met de Bricks & Mortar 3D embossing folder. De tekst komt uit Create with Friends en heb ik gestempeld in Misty Moonlight inkt.

Het DSP met Basic Gray mat heb ik met dimensionals op de kaart geplakt om deze wat diepte te geven.

Ik ben erg blij met de nieuwe Stampin’ Blends. Ik vond het voorheen lastig om een huidskleur te kleuren. Petal Pink … Ivoor… Blushing Bride.. het was het allemaal net niet. Maar met deze nieuwe collectie van 10 kleuren kun je werkelijk elke huidskleur die je maar wilt maken!