Dit is de voorpagina van mijn memory journal voor deze maand. Maart is het begin van de lente en daarom gebruikte ik Granny Apple Green en Pale Papaya.

In mijn memory journal schrijf ik aan het einde van mijn dag wat het avondeten was, hoeveel ik gedronken en geslapen heb en hoeveel stappen ik die dag gezet heb. Ook geef ik met een kleur aan hoe ik me globaal die dag voelde en wat de maximum temperatuur van de dag erna zal zijn.

Iedere maand noteer ik vervolgens ook welk nummer in de top40 ik het leukste vond en welke films en series ik gezien heb. Iedere maand krijgt een andere voorpagina en deze keer deed ik dat in de kleuren die ik vind horen bij Maart : Granny Apple Green en Pale Papaya.

De Days to remember stempelset mag natuurlijk niet ontbreken. Daarmee maak ik de kalender. En deze maand heb ik gekozen om de Sentimental Swirls te gebruiken. De sierlijke bogen in fris groen doen me denken aan de jonge blaadjes die uitkomen bij de bloembollen. De bloemen uit deze set heb ik gestempeld met Granny Apple Green en Pale Papaya. Nog niet de knalkleuren van de zomer.. de lente begint pas net!

Ook heb ik alvast de dagen van de week gestempeld zodat ik straks alleen nog maar wat regels hoef te schrijven. Mijn werkdagen heb ik in Granny Apple Green gestempeld en mij vrije dagen in Pale Papaya. Met een zwarte marker heb ik daarna de dagen van de week erin geschreven. De temperatuur en andere weersomstandigheden vul ik de avond vantevoren in.

En hiermee ben ik klaar voor de maand Maart in mijn Memory Journal. Mijn stempels en inkt die ik normaal voor kaarten gebruik kan ik dus ook gebruiken voor mijn andere bezigheden!