In mijn Freubel Vrijdag filmpje van deze maand laat ik een aantal technieken zien die je met Soft Pastels kunt doen.

In mijn filmpje zie je ook mijn bundel van de maand: Color & Contour. De kleuren die ik deze keer gebruikt heb zijn Mossy Meadow en Poppy Parade. Dit zijn 2 van de 8 kleuren die in het doosje Soft Pastels zit. De andere kleuren zijn: Coastal Cabana, Daffodil Delight, Gorgeous Grape, Granny Apple Green, Mango Melody en Night of Navy.

Ik heb in mijn filmpje trouwens ook de ‘foutjes’ laten zitten: niet genoeg inkt op je stempel, halverwege het project je design aanpassen omdat je niet tevreden bent, onderweg toch besluiten om een andere kleur te gebruiken of je extra dimensionals verkeerd plaatsen. Dat zijn allemaal kleine dingetjes die ook mij na jaren ervaring nog steeds gebeuren.

Kijk maar mee:

Vond je dit een leuk filmpje? Laat het me dan weten onderaan dit bericht. Een volgende Freubel vrijdag (met filmpje) zal te zien zijn op 8 april.