In de Global Design Project Challenge van deze week heb ik het All Together DSP in de hoofdrol gezet.

Zoals je in deze close-up kunt zien heb ik het DSP losjes ingekleurd met Stampin’ Write markers in de kleuren van de challenge: Mint Macaron, Garden Green en Balmy Blue. Ook heb ik sommige blaadjes ingekleurd met gouden Wink of Stella. Stampin’ Up! verkoopt alleen een transparante versie om glitter aan te brengen maar dit merk maakt dus ook goud en zilver. Ook heb ik met diezelfde Wink of Stella nog wat spetters aangebracht. Op de foto hierboven zie je een klein beetje de glittering.

Omdat ik de aandacht niet te veel wilde weghalen van het DSP heb ik alleen nog maar een spreukje op de kaart gedaan. Ik stempelde de tekst met Garden Green inkt op een restje Mint Macaron kaartkarton. Daarna kon ik de tekst uitponsen met de Double Oval Punch. De achtergrond ponste ik met diezelfde pons uit Gold Foil kaartkarton.

En daarna was het alleen nog maar een kwestie van in elkaar zetten. Ik sneed een kaartbasis van Garden Green kaartkarton en een paneel wat iets kleiner is dan de voorkant uit Balmy Blue kaartkarton. Daarop plakte ik het DSP en samen met het paneel plakte ik het met stroken foam adhesive op de basiskaart.

De gestempelde tekst plakte ik op de gouden achtergrond en deze plakte ik met dimensionals op de kaart.