Bij deze kaart combineerde ik Prulleke’s Kleurencombinatie met mijn bundel van deze maand : Color & Contour

Hierboven zie je de kleurencombinatie van deze maand. En deze vond ik prima combineren met de Color en Contour bundel!

Ik sneed een basiskaart in Extra Stevig Basic White kaartkarton. Hierop plakte ik een strookje van 5×10.5 centimeter All Together DSP.

Ook sneed ik uit Basic White kaartkarton een stuk van 10.5 x 14.8 cm. Hier stanste ik met de rand-stans uit de Scalloped Contour Dies aan de onderkant een stuk af (daarvoor heb je de grote stansmachine nodig). Hierop stempelde ik met zwarte inkt de tekst uit Happiest Birthdays. Daaromheen stempelde ik met Cinnamon Cider en So Saffron inkt de stipjes uit de Color & Contour stempelset. Dit paneel plakte ik met stroken Foam Adhesive Strips vast op de kaart.

De twee bloemen stempelde ik op een restje Basic White kaartkarton. De buitenkant met Cinnamon Cider inkt. De bloemblaadjes met Calypso Coral en Petal Pink inkt en de bloemharten kleurde ik in met een Stampin’Write marker in de kleur So Saffron. De bloemen stanste ik gemakkelijk uit met de miini stansmachine en de coordinerende stansen uit de Scalloped Contours Dies. Daarna plakte ik ze met dimensionals op de kaart.

Het ontwerp van de kaart komt grotendeels van Susan Whitfield Edwards. Ik heb mijn kaart wat kleuriger gemaakt.