Dit is mijn bedanktkaartje voor deze maand. En natuurlijk gebruikte ik ook hiervoor de Color & Contour bundel!

Ik heb de kaart vrij eenvoudig gehouden deze keer : Een kaartbasis van Extra Stevig Basic White, daarop een mat van Misty Moonlight en daarop zit weer een paneeltje Basic White kaartkarton. Voordat ik dat bovenste paneeltje vastplakte stempelde ik er eerst de tekst en 3 bloemen op met Misty Moonlight inkt. Daarna stempelde ik de binnenkant van de bloemen met Just Jade, Bumblebee en Magenta Madness inkt. In de stempelset zit geen stempel om de binnenkant van de bloem te kleuren dus dat heb ik met een Stampin’ Blends gedaan in de kleur Cinnamon Cider Light.

Daarna kon ik het paneel op de kaart plakken. Tot slot besloot ik nog wat 2020-2022 In Color Enamel dots op de kaart te plakken. Deze zijn helaas retired (in de catalogus staan nu vierkant in plaats van ronde dots in deze kleuren).

De kleuren die ik gebruikt heb in deze kaart zijn de vijf kleuren die nog ongeveer een maand in ons assortiment zijn waarna ze voorgoed gaan verdwijnen. Gelukkig krijgen we er weer 5 nieuwe kleuren voor terug die in de nieuwe jaarcatalogus onthuld zullen worden.

Wil je dus nog wat hebben van deze 5 kleuren (inkt, refills, markers, blends, kaartkarton, dsp, bling, lint) doe dan vlug een bestelling want je hebt niet veel tijd meer. Klik hier voor een overzicht van producten die in de 2020-2022 In colors te koop zijn.