In de koopjeshoek staat de prachtige Paper Pumpkin set Hope Box in de aanbieding.

Deze unieke Paper Pumpkin-set heeft een hedendaags ontwerp en heldere kleuren. De vlindermotieven en inspirerende boodschappen zullen zeker in de smaak vallen bij je dierbaren. Deze set bevat alle benodigdheden voor negen kaarten en bijpassende enveloppen, plus extra onderdelen om van de doos een Hope Box te maken!

De Hope Box is het geesteskind van de medeoprichtster van Stampin’ Up!, Shelli Gardner. Ze wilde een set vol hoop, bemoediging en verbinding creëren. Je kunt de Hope Box maken als inspiratie voor jezelf of om een bekende een hart onder de riem te steken. Versier de Hope Box en vul hem met lekkere en leuke dingetjes die voor jou symbool staan voor hoop.

Je set bevat:
– Fotopolymeerstempelset Hope Box
– Klassieke Stampin’ Spot – Blackberry Bliss
– Bedrukte basiskaarten
– Bedrukte enveloppen
– Gestanste etiketten
– Bedrukte gestanste motieven
– Zelfklevende pailletten
– Lint
– Zelfklevende puntjes
– Dimensionals

En zijn je kaarten op, dan heb je nog altijd de stempelset waar je natuurlijk altijd nog je eigen kaarten mee kunt maken!

Ga dus naar de koopjeshoek en zet deze box in je winkelmandje. Vergeet niet de hostcode toe te voegen! Je bestelling gaat dan in mijn verzamelbestelling mee waardoor je geen verzendkosten hoeft te betalen als je de producten daarna bij mij komt ophalen.