Zwart, wit en 1 kleur inkt en kaartkarton. Plus een pons en een stempelset (in dit geval Color & Contour en je hebt al een leuke kaart!

Op makkelijke maandag laat ik kaartjes zien die je met niet al te veel benodigdheden kunt maken. Meestal is het alleen papier, inkt en een stempelset. Deze keer komt er ook nog een pons bij. Maar die zou je eventueel nog weg kunnen laten.

Ik vind de combinatie van blauw en zwart prachtig. En dus besloot ik om een Basic Black kaartbasis te gebruiken. Daarop zit een Pacific Point kaartkarton paneeltje wat iets kleiner is dan de voorkant van de kaart. Vervolgens heb ik uit Basic Black kaartkarton weer een smaller paneeltje gesneden en voor daarop een iets kleiner paneeltje Basic White kaartkarton.

Op dat Basic White stempelde ik met Stazon en Pacific Point inkt de bloemen uit de Color & Contour stempelset.

Uit een restje Basic Black, Pacific Point en Basic White sneed ik strookjes van verschillende breedtes. Op het witte strookje stempelde ik de spreuk uit de Color & Contour stempelset in de kleur Pacific Point. De strookjes kregen allemaal een mooi uiteinde met behulp van de Treasured Tags Punch. Heb je die pons niet, dan kun je er natuurlijk ook een schuin puntje aan knippen of gewoon rechthoekig laten.

En toen kon ik het kaartje al in elkaar plakken. Supervlug en heel erg leuk!