Welkom bij de Stampin’ Hop! bloghop van april! Nog 2.5 week en we hebben een nieuwe jaarcatalogus. We maakten een kaartje met producten die weg gaan.

Een bloghop is een gedeelde lijst van links naar meerdere blogs waardoor je van de ene blog naar de volgende kunnen ‘hoppen’. Deze bloghop komt maandelijks op de derde vrijdag van de maand om 14:00 online. En zoals ik schreef : het thema van deze maand is retired producten. Bij het ingaan van de nieuwe jaarcatalogus zullen een groot aantal producten uit de huidige jaarcatalogus verdwijnen. Wil je nog iets van deze producten hebben, dan hoop ik dat ze nog op voorraad zijn. Op 24 maart werden namelijk de prijzen al verlaagd en daarna goldt OP=OP!

Nu naar mijn kaart. Ik heb gebruik gemaakt van twee stansensets die uit het assortiment gaan : de Stitched Leaves Dies en de Playful Alphabet Dies.

De kaartbasis is gemaakt met Shaded Spruce kaartkarton. Daarop zit een paneeltje Sahara Sand waar ik met een Shaded Spruce Stampin’Write marker flink wat spetters heb gemaakt. Vervolgens heb ik een heleboel herfsttinten kaartkarton gepakt: Granny Apple Green, Cajun Craze, Mossy Meadow, Garden Green, Evening Evergreen en Old Olive. Achter stukjes kaartkarton van deze kleuren heb ik Adhesive Sheets geplakt. Daarna heb ik de Stitched Leaves Dies gebruikt om er 7 verschillende blaadjes mee uit te stansen.

Daarna heb ik de letters van GET WELL gepakt uit de Playful Alphabet Dies en heb uit de bladeren elk een letter gestanst. En omdat ik dus Adhesive Sheets had gebruikt kon ik mijn uitgestanste blaadjes als een soort sticker op de kaart plakken.

Om de kaart toch een beetje bling te geven heb ik vervolgens nog een keer gespetterd met Wink of Stella en heb ik nog 3 Gilded Gems op mijn kaart geplakt. Ook deze Gilded Gems gaan uit het assortiment.

Bedankt voor het bezoeken van mijn blog. Wil je nog meer inspiratie met de artikelen die uit het assortiment gaan? Hop dan verder door te klikken op een linkje onder mijn naam.

1. Ingrid Nellen – InkyCards.nl
2. Marlieke – Stampin’ Adventures
3. Stampintime met Relinde
4. Karin’s Papercraft – Karin de Laat
5. Marieke Bart – De Stempelcoach
6. Ingrid Heijnen – www.korucreativitijd.nl
7. Leonie François – www.prulleke.nl

Powered by… Mister Linky’s Magical Widgets.