Sinds afgelopen woensdag zijn de producten die uit het assortiment gaan in de aanbieding. Hieronder een top 10 van producten die ik het meest ga missen:

Om plaats te maken voor de nieuwe producten (en die zijn ook weer prachtig!) moeten er andere producten uit het assortiment. Dit is een lijstje (in willekeurige volgorde) van producten die ik erg ga missen:

 1. DSP
  Al het DSP wat we het afgelopen jaar in het assortiment hadden gaat verdwijnen. En er zat zulk mooi papier bij.. Het Expressions in Ink… de schattige viooltjes van de Pansy Petals en de aardse tinten van het Beauty of the Earth DSP.. En wat dacht je van het Pattern Party DSP. Die enorme pak die je als host kon aanschaffen..
 2. Sweet Ice Cream stempelset met bijbehorende pons
  Hoeveel kleuren en smaken ijsjes kon je daar mee maken!
 3. Playful Alphabet Dies
  Die superhandige stansen met het hele alfabet zodat je elke tekst kon maken die je maar wilde
 4. Sweet Strawberry stempelset met bijbehorende pons
  Deze set bestond niet uit alleen maar aardbeien. De bloemetjes kon je nog los gebruiken in de zomer en lente en de blaadjes in de herfst.
 5. Stitched stansen : blaadjes, sterren, driehoeken en de Stitched so Sweetly en Tasteful Labels Dies.
  Superhandige stansen waarmee je hele leuke labels kon maken of achtergronden.
 6. Tailored Tag Punch
  Wie had dat gedacht? Net zoals de stansen hierboven was deze pons zo veelzijdig : gebruik hem als een label of stans verschillende vormen uit DSP en je hebt in een mum van tijd een leuke kaart!
 7. Hippo Happiness stempelset met bijbehorende stansen
  De stempelset zelf ga ik niet zo heel erg missen, maar die labels in die stansenset! Zo jammer dat die weg gaan!
 8. Treasured Tags Pick-a-Punch
  Hoe handig was het om een een strookje papier even van een leuk eindje te voorzien? Gelukkig blijven de twee andere Pick-a-Punches nog wel.
 9. Happiest of Birthdays stempelset
  Met deze stempelset was je heel vlug klaar met je verjaardagskaart: 1 grote tekst voorop en klaar!
 10. Delightful Tag Topper Punch
  Gelukkig blijven de Tailored Made Tags dies wel maar daar heb je een stansmachine voor nodig. Met deze pons kon je met een druk op de pons een mooie tag maken.


Het goede nieuws is : deze producten zijn nu bijna allemaal in de aanbieding. Maar let op : OP=OP!

En wat ook heel fijn is : deze producten kun je natuurlijk ook gewoon blijven gebruiken! Alleen zal ik ze als demo waarschijnlijk niet meer laten zien op mijn blog omdat ik retired producten niet meer kan verkopen. Natuurlijk ben ik wel altijd beschikbaar om een vraag te beantwoorden over de producten, ook al zijn ze retired.