Je hebt ze misschien op social media al voorbij zien komen bij andere Stampin’ Up! demonstratrices. Dit zijn de nieuwe In Colors 2022-2024!

Elke jaar bij het uitkomen van de nieuwe jaarcatalogus vallen er 5 kleuren af en komen er 5 nieuwe kleuren bij. Deze blijven vervolgens 2 jaar in het assortiment. Deze kleuren worden In Colors genoemd en samen met de 40 vaste kleuren zijn vormen ze dus de 50 kleuren inkt (vorig jaar hadden we ook 5 In Colors die dus nog 1 jaar in het assortiment blijven) die op een bepaald moment actief zijn.

En hoezeer ik de oude kleuren ook ga missen, ik kijk ook enorm uit naar de nieuwe kleuren. Deze 5 kleuren zullen vanaf 3 mei te koop zijn als inkt, kaartkarton, markers, blends, blingsteentjes en lint.

Welke kleur vind jij het mooiste? Ik denk dat het Starry Sky wordt, maar ik weet het pas zeker als ik de inktpads in huis heb en ermee kan gaan stempelen.