Een fun fold is een kaart die iets anders is dan normaal. En die hoeven niet altijd moeilijk te zijn!

Deze kaart heb ik grotendeels geCASEd van Mary Deatherage. Ik heb wat kleine wijzigingen doorgebracht waardoor je geen stansmachine nodig hebt om deze kaart te maken.

Ik ben begonnen met de kaartbasis : een half A4 Pale Papaya kaartkarton. Ook sneed ik een mat van Evening Evergreen en een kleinere mat Basic White kaartkarton. Deze komen allemaal aan de binnenkant van de kaart. Op de rechterkant van het witte paneel stempelde ik met Stazon inkt de spreuk uit Celebrate with Flowers. Deze stempelset gaat helaas niet door naar volgend jaar en ik ga die verticale stempel echt missen!

Toen ik wist hoe veel plaats de stempel zou innemen wist ik ook hoeveel ik van de voorkant af moest snijden. Daarna heb ik de voorkant opgemeten en bijpassende matten in Evening Evergreen en Expressions in Ink DSP gesneden.

Op een restje Pala Papaya stempelde ik met Pale Papaya inkt de grote stempel uit de Artistically Inked stempelset. Hierdoor zie je heel subtiel wat wolkige afbeeldingen. Daarna stempelde ik de andere spreuk uit Celebrate With Flowers met de zwarte inkt. Vervolgens kon ik de spreuk uitponsen met de postzegelpons.

Tot slot gebruikte ik de Expressions in Ink Ephemera pack om wat extra goud accenten toe te voegen aan de kaart.