Als je in april iets bij me besteld hebt (of nog gaat doen) dan krijg je dit bedanktkaartje. De Artistic Dies hebben bij deze kaart de hoofdrol!

Ik zag bij Kristina Werner – die helemaal niets met Stampin’ Up! producten doet – een kaart die ik gewoon na moest maken!

Ik begon met een stuk Basic White kaartkarton iets groter dan 6.3 x 11.8 cm. Hierop heb ik met Blending Brushes en de inktkleuren Mango Melody, Night of Navy en Merry Merlot een regenboog op aangebracht. Met Stazon inkt heb ik vervolgens het woord Thanks gestempeld. Deze stempel komt uit de Artistically Inked stempelset. Tot slot heb ik de kaart teruggesneden naar de maat die ik hiervoor al noemde.

Daarna heb ik de Artistic Dies genomen en Adhesive sheets aangebracht op een stuk Basic Black en een stuk Shimmery White kaartkaron. Ik heb de grote stans daarna twee keer gebruikt om de bloemen uit te stansen. Doordat ik er Adhesive sheet achter had gedaan kon ik de uitgestanste vorm daarna als een sticker gebruiken.

Op een kaartbasis van Extra Stevig Basic White kaartkarton plakte ik eerst de zwarte bloemen. Daarna legde ik het regenboog paneel erop en plakte de witte bloemen op dat paneel zodat het precies overlapte met de zwarte bloemen. Alles wat overhing knipte ik weg. Vervolgens heb ik stroken Foam Adhesive Sheets achter het paneel gedaan en op de kaart geplakt.

Wil jij ook zo’n kaartje krijgen, dan heb je nog heel even de tijd. Als je op het linkje klikt van mijn hostcode dan bestel je mee met mijn verzamelbestelling waardoor je geen verzendkosten hoeft te betalen (als je de producten daarna bij me ophaalt).