Ook deze maand gebruikte ik weer stempels van Stampin’ Up! om de beginpagina van de nieuwe maand in mijn Memory Journal te maken.

Dit keer heb ik naast Days to Remember (waar je heel makkelijk kalenders mee kunt maken) de Vrolijke Viooltjes stempelset gebruikt.

Met deze multi-step stempelset kun je prachtige viooltjes samenstellen uit meerdere kleuren inkt. In mijn geval koos ik voor Highland Heather, Blackberry Bliss en Magenta Madness voor het hartje van de viooltjes.

Viooltjes horen voor mijn gevoel ook echt bij het voorjaar. Een paar weken terug hebben mijn zus en ik nog een grote pot viooltjes gezet op het graf van onze ouders. De viooltjes zijn kleurrijk en kunnen redelijk goed tegen wat droogte en blijven ook bloeien tot het bijna zomer is. Tegen die tijd gaan mijn zus en ik altijd zomerbloeiers halen voor het graf dus die viooltjes zijn een prima overbrugging tussen de winter (vaak hebben we dan winterheide staan) en de zomer.

Niet geheel toevallig is deze Vrolijke Viooltjes stempelset mijn bundel voor de maand mei. Deze set gaat mee naar de nieuwe jaarcatalogus die over een paar dagen live gaat en dus vond ik dat deze set eens een maand lang aandacht verdient. Kijk de komende weken naar allerlei projecten die ik met deze set ga maken.