Het Tic Tac Toe kaartje waarmee ik vanavond meedoe met Leonie haar Facebook Live is deze slimline kaart geworden.

Het Tic Tac Toe bord van deze maand ziet er zo uit :

Ik besloot om de onderste rij te nemen : Stippen – Pons – Drie.

De stippen heb ik genomen uit het All Together 6″x6″ DSP. Ik koos 3 verschillende designs uit. En om die designs mooi uit te laten komen vond ik dat ik een Slimline kaart nodig had. Daardoor heb ik iets meer plek om mijn designs te tonen. De kaartbasis is dus deze keer Extra Stevig Basic White kaartkarton, gesneden op 20 cm x 21 cm en daarna gerild op 10 cm waardoor je een voorkant van 10cm x 21 cm overhoud.Het linker en rechterpaneeltje zijn 6cm x 9cm en het middelste paneel is 8cm x 9cm.

  

  

  

  

Als spreukje koos ik de Happy B-Day uit de Happiest of Birthdays. Deze stempelset is nog maar een paar dagen te verkrijgen!! Ik stempelde met Memento zwarte inkt op Basic White kaartkarton en plakte hem daarna op een mat van Basic Black kaartkarton om hem wat meer af te laten steken tegen de achtergrond.

Tot slot stempelde ik met diezelfde zwarte inkt ook nog 3 bloemen en 3 blaadjes uit Flowers of Friendship. Deze kon ik uitponsen met de Flowers and Leaves Pons. En daarmee had ik ook mijn 3e vakje uit de Tic-Tac-Toe te pakken.

Toen de kaart klaar was vond ik de kaart toch wel erg zwart-wit geworden. Als subtiel klein kleuraccentje plakte ik rode blingsteentjes in de bloemetjes. En daarmee vond ik mijn kaart af! Zo’n formaat kaart is natuurlijk weer een keer wat anders. Je hebt er ook wat snijverlies mee want normaal kun je uit 1 A4 2 kaartbasissen snijden en nu maar 1. Maar heb je een keer een kaartje nodig waar veel tekst op moet (of veel mensen die de kaart tekenen) dan is dit natuurlijk perfect!