Wat als je nog wat restjes DSP overhebt? Nou… daar kan je nog een kaart mee maken! Zoals met dit Expressions in Ink DSP.

Ik sneed uit wat restjes DSP 5 stroken van ongeveer 2 centimeter bij 15.2 cm. Deze plakte ik schuin op een paneel Gold Foil met daaronder een mat Basic White en daaronder de kaartbasis van Evening Evergreen kaartkarton. En de kaart was al klaar! Geen stempels nodig, alleen wat kaartkarton en DSP. Makkelijker dan dit kan bijna niet!

Natuurlijk kun je dit met alle DSP doen die je in huis hebt. Of kies wat stroken gekleurd kaartkarton die bij elkaar passen. Of pak een vel Basic White, snijd het in stroken en bestempel elke strook met een kleur zodat je je eigen DSP stroken maakt. De mogelijkheden zijn eindeloos met dit ontwerp!

Ik zag dit idee bij Karen Titus en ik wist dat ik dit ontwerp ook een keer voor een Makkelijke Maandag moest gebruiken.

Op de kaart staat trouwens geen tekst. Ik vond dat dit niet perse nodig was bij dit ontwerp. Bovendien kun je met deze kaart nu nog alle kanten op. Een felicitatie, een beterschapswens, het kan allemaal!