Nog maar een paar dagen en deze leuke stempelsets gaan uit de collectie! Koop ze nog vlug voordat ze weg zijn!

Op 3 mei dan gaat de nieuwe jaarcatalogus in. Daarin staan weer prachtige nieuwe stempelsets. Maar omdat er plaats gemaakt moet worden voor deze nieuwe sets gaan er ook een aantal stempelsets of bundels (met standaard 10% korting) uit de collectie. En die zijn dus nog maar tot 3 mei te krijgen en daarna niet meer!

Wil je dus nog een leuke nederlandstalige stempelset die eruit gaat ben er dan snel bij.. Ik durf op deze pagina niet eens meer plaatjes neer te zetten van de sets die nog op voorraad zijn want OP=OP. Vandaar ook mijn linkje waar de sets die nog in voorraad zijn te zien zijn.

Omdat je met mijn host-code te laat zou zijn met je bestelling (dat is een verzamelbestelling die ik bij het ingaan van de nieuwe catalogus ga doen) raad ik je aan om zelf je bestelling te plaatsen via de site en deze rechtstreeks naar je eigen adres te laten opsturen. Als je mij wel als demonstrator opgeeft krijg ik een seintje dat je bestelt hebt en krijg ook jij het bedanktkaartje voor deze maand met een kleinigheidje erbij!

Dus … zoek je nog een leuke kerstset, planten- of bloemenstempels of juist een set met alleen maar teksten? Wacht dan niet te lang en klik op het plaatje hieronder om naar de webshop te gaan: