Deze kaart is onder andere gemaakt met een stempelset die ik gratis kreeg bij de Stampin’ Up! On Tour van dit jaar en die in de nieuwe jaarcatalogus staat : Limited Edition

Om me een beetje meer sturing te geven heb ik me gehouden aan de kleurencombinatie die Leonie François voor deze maand heeft uitgekozen:

En verder heb ik de bundel Hello Beautiful gebruikt. Deze bundel gaat gelukkig ook mee naar de nieuwe catalogus en daar ben ik heel erg blij mee. Ik ben nog lang niet uitgespeeld met de stempelsets en die zeshoeken vind ik nog steeds prachtig!

Op een paneeltje Basic White kaartkarton heb ik met de verschillende stempels en de inkten van de kleuren hierboven een patroon gestempeld. Toen dit goed droog was heb ik met Versamark inkt nog een aantal extra stempels eroverheen gestempeld en het paneel daarna bestrooid met gouden embossingpoeder. Dat poeder blijft alleen plakken op de Versamark inkt, de rest van het poeder kun je terug in het potje doen. Daarna heb ik het embossingpoeder verhit met een heat tool zodat het mooi glanzend wordt.

Ik heb het paneel daarna op maat gesneden zodat ik nog een Sahara Sand mat onder het paneel kon doen en het geheel zou passen op een Highland heather kaartbasis.

De tekst “A paper hug from me” komt uit de nieuwe stempelset Limited Edition. Deze stempelset bevat heel veel stempels die je bijvoorbeeld achterop je kaart kunt stempelen zodat ontvangers van je kunnen zien dat de kaart zelfgemaakt is. Ik heb hiervoor al een eigen stempel dus daarom had ik deze stempelset zelf niet gekozen om aan te schaffen. Toen ik hem dus opgestuurd kreeg als kadootje bij mijn deelname aan OnTour vond ik het eerst wel jammer. Er werden onder de deelnemers 4 verschillende sets verdeeld en ik vind deze set echt ver op de 4e plaats staan. Maar toen ik de set wat beter ging bekijken kreeg ik toch nog wel wat meer ideetjes wat ik met deze set kan doen. Een van die dingen is dus om de tekst te stempelen (in dit geval met Soft Succulent inkt op Pool Party kaartkarton) en daarna uit te stansen met een van de zeshoekstansen. Uit een restje Gold Foil stanste ik een zeshoek van een maatje groter. Met het Golden Shimmer Ribbon maakte ik aan de achterkant van de tag nog wat lusjes en daarna kon het geheel met dimensionals op de kaart.