Dit is zo’n kaart waarbij ik ergens begon en nog geen idee had waar hij zou eindigen. Lees maar mee:

Een paar weken terug zag ik op Instagram (denk ik) een kort filmpje over een van de Watercolor Shapes waarmee je een soort visgraat patroon kunt stempelen als achtergrond voor je kaart. Dat wilde ik ook wel eens proberen en dus pakte ik de smalste rechthoek stempel uit deze stempelset en Gray Granite inkt en stempelde een patroon op een stuk Basic White kaartkarton.

Maar wat moest daar dan op? Ik besloot een boom te stempelen uit Beauty of Friendship in de kleuren Early Espresso en Mossy Meadow op een restje Basic White kaartkarton. Deze stanste ik uit met de bijbehorende Beautiful Trees Dies.

OK.. een spreuk erbij.. Ik keek naar Biggest Wish en besloot een rijtje Happy te stempelen ter hoogte van de hele kaart in Early Espresso en de grote Birthday in Mossy Meadow. Toen ik vervolgens wat aan het proefleggen was vond ik de strook Happy op zich wel leuk, maar te lang. Dus ik sneed er op het oog een flink stuk af. Beter…

Toch vond ik het nog maar kaal en dus keek ik in mijn voorraadje wat ik er nog meer bij kon doen. Ik besloot om het touw uit de You are my Anchor kaartkit te gebruiken. Deze heb ik toch over en ik vond die wel mooi hierbij passen. Ik wikkelde het touw om het ‘visgraat’-paneel en plakte het daarna met stroken Foam Adhesive Strips op de kaartbasis van Gray Granite.

Over de touwen plakte ik de spreuken en de boom ging als laatste op de kaart.

En toch miste er toen nog iets. Of eigenlijk.. de kaart was op zich prima, maar veel te netjes!! En dus heb ik alle randjes van de kaart bewerkt met mijn nagels. Een beetje erlangs krabben… beetje kreukelen. EN zie hier.. het eindresultaat!

Ik vind het een echte stoere kaart geworden. Iets waar ik helemaal niet aan gedacht had toen ik aan deze kaart begon! Wat vind jij? Is dit een mannenkaart?