Deze maand doe ik mee aan een Tic Tac Toe Challenge met producten uit de nieuwe jaarcatalogus!

De Tic Tac Toe challenge van deze site ziet er zo uit:

Ik besloot de winnende lijn Goud, Bloemen en Stansen te gebruiken (rechtsboven naar linksonder). Het DSP van de nieuwe Texture Chic Suite Collection (pagina 99 van de catalogus) heeft namelijk prachtig gouden foiling. Uiteindelijk besloot ik de andere kant van een van de designs te gebruiken waar geen gouden accenten op zitten. Dat design heeft namelijk subtiele bloemen die ik naar voren wilde laten komen.

De kaartbasis is Soft Suede kaartkarton, een kleur die ik tot nu toe niet veel gebruikte maar die in dit DSP zit. De komende maanden zal deze kleur dus vaker terug komen.

Met de Chic Dies stanste ik uit een vel Distressed Gold Specialty Paper het rasterpatroontje. Daarmee heb ik toch een gouden accent op mijn kaart. Gelukkig dacht ik der deze keer op tijd aan om voor het stansen wat adhesive sheet achter het papier te plakken.

Vervolgens heb ik op Petal Pink kaartkarton met Soft Succulent inkt de veeg gestempeld uit de Season of Chick stempelset. Dat was even spannend want groen en roze mengen zich tot bruin, maar blijkbaar werkt dat met inkt op papier net iets anders.

De tekst komt uit diezelfde stempelset en heb ik met Soft Suede inkt gestempeld. Met diezelfde kleur stempelde ik ook de bloemen op een restje Petal Pink kaartkarton. De bloemen kon ik daarna uitstansen met de bijbehorende stansen uit de Chick Dies, maar de veeg moest ik met de hand uitknippen.

Toen ik uiteindelijk alles ging proefleggen vond ik dat er nog iets ontbrak. Na wat zoeken werd het een klein strikje gemaakt met Golden Shimmer lint die ik met een gluedot op de kaart plakte.