Mijn bedanktkaartje voor deze maand is gemaakt met de Amazing Silhouettes en Amazing Thanks Dies.

De kaartbasis is van Extra Stevig Basic White kaartkarton. Daarop zit een mat van Pear Pizzazz kaartkarton en daarop weer een paneeltje Basic White kaartkarton waar ik met de Amazing Silhouettes stempelset en Pear Pizzazz inkt een achtergrond heb gestempeld.

Vervolgens heb ik de ronde stans uit de Beautifull Shapes Dies gepakt en een Basic White cirkel uitgestanst. Uit nog een restje Basic White stanste ik de buitenkant van het woord Thanks. Dit is een van de stansen uit de Amazing Thanks Dies. Het woord Thanks zelf komt uit dezelfde stansenset en hiervoor heb ik een restje Granny Apple Green kaartkarton gebruikt waar ik Adhesive Sheet achter geplakt heb. Daardoor hoefde ik geen lijm te doen op de smalle lijntjes van het uitgestanste woord.

De cirkel plakte ik met dimensionals op de kaart en het woordje thanks kreeg ook (mini)dimensionals en plakte ik op de cirkel. Wat Champagne rhinestones maken de kaart af.

Wil jij ook zo’n kaartje ontvangen? Dan heb je nog een paar dagen de tijd om een bestelling te plaatsen. Iedereen die in mei een bestelling plaatst bij mij krijgt deze kaart gratis bij de bestelling!