De geweldige instapactie duurt nog maar een paar dagen (tot en met 31 mei). Hij is zo geweldig goed, dat je hem eigenlijk niet mag laten schieten!

Instappen als demonstratrice is eigenlijk altijd al een goede keuze als je een flink wensenlijstje hebt uit de catalogus. Maar deze maand is er een instapactie die nog zoveel meer voordeel biedt dat ik hem toch nog een keer onder de aandacht wil brengen.

Normaal gesproken krijg je als je instapt een instappakket – wat je zelf kunt samenstellen uit producten uit de huidige catalogi – ter waarde van 175 euro. Hiervoor betaal je dan 129 euro. Dat is dus al een flink voordeel. En net zoals altijd als je instapt hoef je geen verzendkosten te betalen voor je instappakket en krijg je een zakelijk pakket met onder andere een aantal catalogi (jaarlijkse en mini catalogi) en bestelformulieren. 
Maar deze maand krijg je daar ook nog eens In Color pakket GRATIS bij ter waarde van 81 euro. Hierin zitten deze producten:

Als demonstrator heb je ook nog standaard minimaal 20% korting op de producten van Stampin’ Up! en je hebt de mogelijkheid om de nieuwe catalogi eerder te bekijken en daar al uit te bestellen voordat de gewone klanten dat kunnen! Zo weet ik al hoe de mini catalogus Juli – December 2022 en de nieuwe Sale-a-Bration producten eruit zien!

Het enige voorwaarde die er is om demonstrator te blijven: je moet een kwartaalomzet halen van minimaal 300 CSV (Stampin’ Up! valuta, vergelijkbaar met ongeveer 372 euro). Als je start heb je daar zelfs het huidige EN volgende kwartaal de tijd voor. Lukt dat niet, of wil je stoppen met demonstrator zijn, dan stop je gewoon. Geen risico, geen kleine lettertjes, geen dwingende mailtjes om alsnog je omzet te halen. En die gratis spulletjes die je bij deze instapaktie hebt gekregen mag je gewoon houden.

Dus, waar wacht je nog op? Schrijf je nog in voor 31 mei om gebruik te kunnen maken van deze geweldige aktie!