Met deze kaart doe ik mee met de Tic Tac Toe Challenge van mijn upline Leonie François die op woensdagavond haar Facebook live houdt.

Dit is de challenge van deze maand. Ik besloot na lang twijfelen toch te gaan voor de rechterkolom : Goud – Raster – Scheuren.

Het Goud moest komen uit het Texture Chic DSP. Ik vind het prachtig papier en het is ook zo veelzijdig! Ik dacht eerst om een raster te blenden samen met de Artistic Mix decorative masks, maar toen bedacht ik me dat ik ook een raster had in de Split Card Textures Dies. En dat ik met die stans ook heel duidelijk mijn laatste aanwijzing kon uitvoeren namelijk: scheuren. En zo ging ik aan de slag!

Als eerste koos ik een design DSP uit. Daarop baseerde ik de kleuren die ik zou gaan gebruiken. In dit geval werd het dus Petal Pink kaartkarton als kaartbasis en moest ik dus met Pool Party het raster uit stansen. Voordat ik ging stansten besloot ik eerst nog wat Adhesive Sheet aan de achterkant van mijn Pool Party kaartkarton te plakken. Daarna kon ik de stans uit de Split Cards Textures gebruiken waarna ik het niet uitgestanste deel van het kaartkarton weggescheurd heb. Het raster, DSP plakte ik daarna op de kaartbasis.

Vervolgens heb ik nagedacht over wat (en zo ja wat) ik er nog meer op wilde doen. De gouden hexagons uit het DSP leidden me naar de Framed Occasions. Ik besloot het goud nog een keer terug te laten komen door op Pool Party kaartkarton te stempelen met Versamark inkt waarna ik met gouden embossingpoeder de spreuk heb gemaakt. Deze kon ik daarna uitstansen met de stans uit de bijpassende Beautful Shapes Dies. in de Framed Occasions stempelset zitten ook nog bloemetjes die ik met Petal Pink inkt op Petal Pink kaartkarton heb gestempeld en daarna uitgeknipt. Van deze bloemetjes zijn namelijk geen bijpassende stansen verkrijgbaar.

Ik plakte de bloemetjes boven en onder mijn labeltje en daarna plakte ik het geheel met dimensionals op de kaart.

Welke lijn uit bovenstaande boter-kaas-en-eieren zouden jullie gebruiken om een kaart te maken?