Op deze Makkelijke Maandag laat ik je zien hoe je met een aantal strookjes papier al een heel leuk kaartje kunt maken.

Voor mijn kaartbasis heb ik gekozen voor Extra Stevig Basic White kaartkarton. Daarop zit een paneeltje Highland Heather en daarop zitten 4 strookjes Basic White.

Twee van die strookjes heb ik relief gegeven door de Hive 3D embossing folder te gebruiken. Hiervoor heb je wel een grote Stans en Embossmachine nodig. Heb je deze niet, dan kun je je strookje natuurlijk ook gewoon effen houden.

De andere twee strookjes zou je ook met DSP kunnen maken, maar ik besloot om een stuk Basic White te bestempelen met de kleine viooltjes uit Vrolijke viooltjes. Sommige werden helemaal paars (Highland Heather) en andere kregen alleen het buitenrandje. De ‘baard’ van de viooltjes is Blackberry Bliss en de hartjes zijn Mango Melody.

De tekst komt ook uit Vrolijke viooltjes en deze stempelde ik met Blackberry Bliss inkt op een stukje Highland Heather kaartkarton. Daarachter zette ik nog een stukje Mango Melody kaartkarton en dit plakte ik met dimensionals op de kaart.

De kleine gouden vlindertjes vond ik er leuk bij passen maar die zou je ook gewoon weg kunnen laten.