Toen ik de Prulleke kleurencombinatie van mei zag wist ik meteen dat ik de Happiness Abounds stempelset wilde gebruiken.

In de kleurencombinatie van deze week zitten de kleuren Coastal Cabana, So Saffron, Sweet Sorbet en Orchid Oasis.

In de stempelset Happiness Abounds zitten prachtige bloemen die natuurlijk vragen om ingekleurd te worden. En dus stempelde ik de bloemen en blaadjes met Memento zwarte inkt op een stuk Basic White kaartkarton. Met Memento inkt kun je namelijk kleuren met de Stampin’ Blends die op alcohol basis zijn.

Ik heb de blends uit de kleurencombinatie gepakt. Er bestaat geen Stampin’ Blends marker in de kleur Coastal Cabana, dus daar gebruikte ik de Stampin’ Write marker voor. Die laatste is niet zo geschikt om kleuren te mengen en dus kleurde ik daar de kleine bloemetjes en de blaadjes mee. Toen ik alle bloemen en blaadjes ingekleurd had kon ik ze makkelijk uitstansen met de coordinerende Blossoming Happiness Dies.

Ik vond dat de bloemen wel een soort achtergrond nodig hadden. Dus besloot ik om de Split Card Textures Dies te gebruiken om een wit raster uit te stansen uit Basic White waar ik aan de achterkant alvast Adhesive Sheet had geplakt. Daardoor hoefde ik geen lijm te doen aan de smalle rasterlijntjes. Ik plakte het raster op mijn kaartbasis van Coastal Cabana.

De tekst komt ook uit de Happiness Abounds stempelset. Ik had hem eerst gestempeld in Coastal Cabana, maar dat gaf niet voldoende contrast. Dus stempelde ik dezelfde tekst daarna nog een keer met Memento zwarte inkt. Dat lukt natuurlijk nooit op exact dezelfde plek (tenzij ik de Stamparatus had gebruikt) dus nu lijkt het alsof ik een zwevende zwarte tekst heb met een kleine schaduw erachter. Ik vond het best een leuk effect!

Tot slot plakte ik de grote bloemen met dimensionals en de kleine bloemen en blaadjes met lijm op de kaart. Er gebeurt genoeg op de kaart om er verder geen bling of lintje bij te doen.