Welkom bij de Stampin’ Hop! bloghop van mei! De nieuwe jaarcatalogus is nu een paar weken beschikbaar en dus maakte we daar een kaartje mee.

Een bloghop is een gedeelde lijst van links naar meerdere blogs waardoor je van de ene blog naar de volgende kunnen ‘hoppen’. Deze bloghop komt maandelijks op de derde vrijdag van de maand om 14:00 online. En zoals ik schreef : het thema van deze maand is de nieuwe jaarcatalogus.
In deze prachtige catalogus zijn allerlei nieuwe producten te zien. Tijdens deze Bloghop zal iedere deelnemer een van haar nieuwe favoriete producten laten zien. In mijn kaart zie je de nieuwe In Colors van 2022-2024. Ik combineerde de nieuwe In Colors met de nieuwe stempelset genaamd Season of Chic.

Deze stempelset is onderdeel van een prachtige Suite Collectie en staat op pagina 98 van de nieuwe jaarcatalogus. Ik kan me voorstellen dat je de kleuren in de catalogus wat flets vind, maar dat is zeker geen reden om deze bundel over te slaan! Je kunt de stempelset het hele jaar door gebruiken. En het is maar net welke inkt je gebruikt… mijn kaartje is in ieder geval zeker niet flets!

Op mijn kaartbasis van Extra Stevig Basic White kaartkarton plaatste ik een mat van Orchid Oasis en daaroverheen weer een mat van Basic White. Op 4 paneeltjes Basic White stempelde ik de verschillende stempels uit de Season of Chic stempelset in de kleuren Starry Sky (winter), Parakeet Party (lente), Tahitian Tide (zomer) en Sweet Sorbet (herfst). Door sommige afdrukken eerst af te stempelen krijg je het kleurverschil. Alleen bij de zomer gebruikte ik nog zwarte Stazon inkt om de schelp wat meer contrast te geven.

Op een strookje Basic White stempelde ik vervolgens met Orchid Oasis inkt de tekst. Deze komt ook uit de Season of Chic stempelset. De uiteinden kregen een mooi randje met de Lovely Labels Pick-a-Punch. Door een heel smal strookje Orchid Oasis kaartkarton achter het strookje te plakken komt ook die kleur nog iets meer terug in de kaart. Ik plakte het strookje met dimensionals op de kaart en daarmee was mijn kaart klaar.

Voor nog meer inspiratie kun je klikken op een naam in het lijstje hieronder. Er zijn nog 6 andere deelnemers aan deze bloghop die jou heel graag willen inspireren met hun favoriete producten uit de nieuwe jaarcatalogus :

1. Ingrid Nellen – InkyCards.nl
2. Marlieke – Stampin’ Adventures
3. Karin’s Papercraft – Karin de Laat
4. Leonie François – www.prulleke.nl
5. Stampintime met Relinde
6. Marieke Bart – De Stempelcoach
7. Ingrid Heijnen – www.korucreativitijd.nl

Powered by… Mister Linky’s Magical Widgets.