Dit zijn de andere kaarten die ik kreeg van de mededeelnemers van de Team Prulleke jaarcatalogus Swap.

Bij een swap maak je kaartjes voor alle deelnemers die je op een bepaalde dag verstuurt (of als je elkaar ziet tijdens een evenement kun je ook dan uitwisselen). Een paar dagen later krijg je dus van alle deelnemers hun kaartje in de bus. Ik vind het altijd erg leuk om te doen. Het geeft mij altijd weer nieuwe ideetjes en inspiratie. Zo ook dit keer.

We hadden maar een klein swap groepje : 4 deelnemers inclusief mezelf. Maar dat mocht de pret niet drukken. Vanochtend viel het laatste kaartje in de brievenbus (tot zover de belofte van PostNL om post binnen 3 werkdagen te bezorgen…) Hieronder de kaartjes die ik kreeg :

De kaart van Cindy is gemaakt van de Thee en Troost bundel die je kunt terugvinden op pagina 13 van de jaarcatalogus.

Ze gebruikte de enveloppen van de Tea Boutique Cards en Envelopes als DSP en stanste daarmee het thee kopje en het thee-labeltje uit met de Teacup Dies. De stempelset die ze gebruikte is Thee en Troost set. Met nog wat Wink of Stella voor wat extra bling is dit kaartje af.

Op dit kaartje zie je alle nieuwe In Colors voorbij komen.

Als extra’tje zat er ook nog een theezakje in de kaart erbij.


Het kaartje van Sirpa is gemaakt met de Sending Smiles bundel die je kunt terugvinden op pagina 14 van de jaarcatalogus.

Ze heeft als inkt-kleuren ook de nieuwe In Colors gebruikt plus Bumblebee inkt. De blingsteentjes zijn de In Colors Decorative dots.


Het kaartje van Leonie is een combinatie van de Bottled Happiness stempelset op pagina 16 en de Seasonal Labels dies van pagina 174.

Ook Leonie gebruikt (2 van de) nieuwe In Colors. De tekst is met wit embossingpoeder op het Orchid Oasis label gemaakt. Een klein strikje van het witte Crinkled Seam Binding ribbon (pagina 145) maakt dit kaartje af.

Het leukste van deze swap vind ik dat we alle 4 een andere bundel/stempelset uit de jaarcatalogus hebben gekozen om onze swap mee te maken. En ook dat 2 van de 3 kaarten die ik kreeg met een bundel/stempelset zijn gemaakt die ik nog niet heb, maar waar ik erg over twijfel of ik ze zal kopen of niet. Ze hebben het me niet makkelijker gemaakt!

Dankjewel Prullekes voor het meedoen aan deze swap. Dit doen we over een paar maanden weer!