Met deze kaart deed ik mee met de Team Prulleke Jaarcatalogus swap.

De FunFold die ik gemaakt heb is gebaseerd op de PopUpPanel kaart van Jennifer McGuire. Zij maakt geen gebruik van producten van Stampin’ Up! maar de kaarten die zij maakt kun je ook heel goed ‘vertalen’ naar spulletjes die je in je eigen bezit hebt.

Voor mijn kaart gebruikte ik het nieuwe Design a Daydream DSP. Dit pak papier bevat 48 vellen van 12″ bij 12″. Daar kun je dus enorm veel kaarten mee maken en ik verwacht dat dit papier volgend jaar niet meer in de catalogus zal staan dus ik heb een jaar de tijd om te proberen het hele pak op te krijgen. Ik weet nu al dat me dat niet gaat lukken maar ik ga mijn best doen!

Voor de stempels die ik gebruikte in mijn kaart heb ik Framed Occasions stempelset gebruikt. Deze stempelset coordineert perfect bij de Beautiful Shapes Dies die in de voorjaarscatalogus staan en ook in de jaarcatalogus terecht zijn gekomen. De pijltjes om duidelijk te maken dat je daar moet trekken komen uit de Hello Beautiful Stempelset.

Omdat ik geen rekening had gehouden om mijn basiskaart wat smaller te maken (zodat de kaart inclusief trek-mechanisme in een envelop kan) besloot ik om met een 1″ cirkelpons een uitsparing te ponsen zodat ik mijn kaart toch nog gewoon in een envelop kon doen. Hoe ik de rest van de kaart maakte kun je het beste bekijken in het filmpje van Jennifer McGuire.

De kleuren kaartkarton die ik gebruikte komen uit het DSP : Pool Party als basiskaart, een mat van Blackberry Bliss en de octagons heb ik gestanst uit Daffodil Delight en Pool Party. Ik gebruikte Blackberry Bliss als inkt.

Later deze week zal ik ook nog een post plaatsen van de kaarten die ik gekregen heb van mijn andere teamleden.

Update : Omdat PostNL blijkbaar niet in staat is om post binnen 3 werkdagen te bezorgen zal ik het posten van de andere kaarten moeten uitstellen. Ik wacht nog steeds op 1 kaart….