In plaats van een Freubel Vrijdag filmpje dit keer een unboxing filmpje van mijn mega grote bestelling. Kijk je mee?

Begin deze maand kwam de nieuwe jaarcatalogus uit. Als demonstratrice heb ik de mogelijkheid om heel veel producten al in de pre-order te bestellen in de maand voordat de catalogus uitkomt, maar dan kunnen we nog niet alles bestellen. Bovendien krijg je bij een grote bestelling meer Stampin’ Rewards, dus ik heb me vorige maand sterk gehouden en nog niets besteld uit de pre-order zodat ik in mei een giga-grote bestelling kon plaatsen waarbij ik met rewards ook nog het host DSP en een stempelset gratis uit kon zoeken!

In het filmpje hieronder zie je wat ik allemaal in mijn bestelling had zitten:

Dit is voor het eerst dat ik een filmpje laat zien waarin mijn eigen stem te horen is. Ik vind het nog steeds vreemd om mezelf te horen spreken…

Heb je bij het zien van het filmpje trouwens iets gezien wat jij ook wilt hebben? Laat het me weten via het contact formulier of bestel het zelf direct bij Stampin’ Up! (vergeet de hostcode niet als het voor minder dan 200 euro is).

Volgende maand zie je weer een filmpje waarin ik een kaartje knutsel. Tot dan!