Vinden jullie het nieuwe Hues of Happiness papier ook zo mooi? Het is bijna te mooi om in te snijden maar dat heb ik toch gedaan!

Als het DSP zo prachtig is, dan zou ik het liefste de vellen gewoon willen bewaren om er af en toe naar te kijken. Maar daar krijg je geen kaartjes van, dus ik heb 1 vel gewoon doormidden gesneden en daarna op maat gesneden voor deze kaart. Na die eerste snede is het papier ‘stuk’ en is het wat makkelijker om verder te snijden.

Ik begon met een kaartbasis van Pool Party kaartkarton en daarop plakte ik dus het paneeltje van een van de designs uit het Hues of Happiness DSP. De restjes van dit vel DSP heb ik trouwens ook op deze maat gesneden en in een lege stempeldoos gedaan. Zo blijft ook dat papier netjes en kan ik het nog voor minstens 5 andere kaartjes gebruiken.

Uit wat restjes kaartkarton sneed ik strookjes (1″ uit Gorgeous Grape, 3/4″ uit Mossy Meadow en 1/2″ uit Pool Party). Op het smalste strookje stempelde ik met zwarte inkt een spreukje uit de Happiness Abounds stempelset. Deze stempelset coordineert met het DSP. Met de Banners Pick-a-Punch maakte ik de puntige eindjes aan de strookjes papier. Ik plakte de strookjes op elkaar en deze gingen met dimensionals op de kaart.

Omdat ik toch wat bling mistte heb ik uit het Glossy Dots Assortment pack nog wat kleurige dots op de kaart geplakt. Ook deze dots coordineren met het DSP!

En daarmee was mijn snelle kaartje al af! Ik had natuurlijk in een mum van tijd meerdere kaartjes kunnen maken van dat ene vel DSP, maar die restjes bewaar ik liever nog voor andere ontwerpen.