Deze geurkaars in blik inspireerde mij tot het maken van een kaart.

In eerste instantie was het vooral de rand van het blikje wat ik leuk vond. De kleurencombinatie, de vormpjes.. Ik dacht meteen aan een van de Artistic Mix Decorative Masks. Daarin zit een vrijwel hetzelfde patroontje als de rand van het blikje.

Ik besloot om deze mask te gebruiken op een stuk Basic White van 10×14.3 cm. Dat is iets kleiner dan mijn Highland Heather basiskaart. De mask past helemaal over dit witte paneel dus ik kon met de Stampin’ Write markers de verschillende vakjes gaan inkleuren. Ik gebruikte hiervoor de kleuren Mint Macaron, Night of Navy, Highland Heather en Blushing Bride. Ik heb geprobeerd om dat zo willekeurig mogelijk te doen, net zoals op het blikje.

Toen dat af was moest er natuurlijk nog een spreuk op de kaart. De ronde vorm van het dekseltje met daarin de groene tekst deden me denken aan de stempels uit de Framed Occasions stempelset. Ik stempelde de ronde stipjescirkel met Night of Navy inkt, en de tekst in Mint Macaron op een restje Basic White kaartkarton. Daarna kon ik het uitstansen met de cirkelstansen uit de Beautiful Shapes Dies. Voor de grote cirkel gebruikte ik Blushing Bride kaartkarton.

De kleine cirkel plakte ik op de grote cirkel en daarna plakte ik de grote cirkel met dimensionals op de kaart. En om het zilverkleurige blikje nog terug te laten komen plakte ik Basic Rhinestones op de kaart om de kaart wat bling te geven.