Een Fun Fold hoeft niet heel ingewikkeld te zijn. Soms is de basiskaart net wat anders snijden al genoeg!

Voor deze gemakkelijke Fun Fold nam ik 1 velletje A4 Daffodil Delight. Ik rilde het eerst in de lengte en breedte doormidden waarna ik het hele vel schuin doormidden sneed. Hierdoor krijg je twee basiskaarten die op een andere manier opengaan dan een normale kaart.

Op mijn kaart zitten driehoeken van het Design a Daydream DSP. Ik heb ook gebruik gemaakt van mijn Driehoeken matten calculator (gratis te downloaden uit mijn winkeltje) om te bepalen hoe groot de rechhoek moest zijn die ik moest doorsnijden om de perfecte matten te krijgen voor mijn driehoeken basiskaart.

Om de kaart verder te versieren gebruikte ik de nieuwe Stylish Shapes dies om twee cirkels uit te stansen uit Petal Pink en Basic White kaartkarton. De twee vlaggetjes komen uit dezelfde stansenset en zijn uit Daffodil Delight en Blackberry Bliss kaartkarton gestanst.

Op de witte cirkel stempelde ik het kleine viooltje uit de Vrolijke viooltjes set. Ik gebruikte hiervoor de kleuren Petal Pink, Blackberry Bliss en Daffodil Delight. Het gele vlaggetje kreeg met Blackberry Bliss inkt een tekst uit de Vrolijke viooltjes stempelset.

De vlaggetjes plakte ik met Tombow lijm op de kaart en de grote cirkel kreeg wat dimensionals.