Vrolijke viooltjes horen natuurlijk in een bloempotje, Deze fun fold moest ik maken!

Toen ik dit kaartje voorbij zag komen op Pinterest moest ik het gewoon namaken. Ik klikte door en kwam op de pagina uit van Elaine Schader. En eigenlijk heb ik grotendeels haar voorbeeld gevolgd. Ik kon alleen niet het Pansy DSP gebruiken want dat heb ik niet meer. Ik gebruikte in plaats daarvan een van de designs uit het Texture Chick DSP voor het bloempotje. De Scalloped Contours Dies had ik gelukkig wel en daarmee kon ik mijn bloempotje maken.

In plaats van viooltjes uit het Pansy DSP te gebruiken heb ik ze maar zelf gestempeld en daarna uitgestanst met de Pansy Dies. Ik gebruikte voor de viooltjes de kleuren Blackberry Bliss, Fresh Freesia, Daffodil Delight, Mango Melody en Pumpkin Pie. De blaadjes stempelde ik in Evening Evergreen en Soft Succulent.

Het kaartje past trouwens in een normale envelop, dus dat is ook nog mooi meegenomen. Ik heb dit een verjaardagskaartje gemaakt, maar met een andere spreuk aan de binnenkant zou het ook een heel leuk beterschapskaartje kunnen zijn. En heb je geen viooltjes, maar andere bloemenstempels dan kun je natuurlijk ook een bloempotje van die bloemen kunnen maken. De opties zijn eindeloos!