Toen ik door de jaarcatalogus bladerde zag ik op pagina 83 een kaart met bierglazen en dacht : zoiets heb ik nog! Welliswaar retired maar nog steeds leuk voor een kaart!

Hier rechts zie je de kaart die ik in de jaarcatalogus zag. De stempelset die ik heb heet Mixed Drinks. het is al echt een oudje (ik gok uit 2016/2017, ik heb hem zelf tweedehands gekocht) maar dat maakt helemaal niet uit! Deze stempelset stempelt nog steeds alsof ik hij gloednieuw is!

Met de bierpul links onder en het bierglas in het midden van de stempelset stempelde ik een paneeltje Basic White met Smokey Slate inkt. De bierglazen kregen inhoud met de kleur Daffodil Delight.

Het strookje DSP wat op de voorbeeldkaart te zien is heb ik vervangen door een strookje uit het Design a Daydream DSP. Vandaar dat ik mijn kaartbasis ook Old Olive heb gemaakt omdat die kleur in het DSP terug komt. Tot slot heb ik uit een strookje Blackberry Bliss (wat ook in het DSP zit) en embossingpoeder nog een tekststrookje gemaakt net zoals in het voorbeeld. De tekst komt ook uit de Mixed Drinks stempelset.

De kaart die ik vandaag laat zien is dus met die retired stempelset gemaakt. Ik laat op deze site voornamelijk producten zien die je nu kunt kopen, maar de retired producten zijn zeker nog heel goed bruikbaar. Kijk daarom ook eens naar de retired producten in mijn winkel op deze site. De stempels die je daar te koop ziet staan zijn soms wat verkleurd door gebruik, maar dat doet niks af aan de kwaliteit van de afdruk. Deze stempelset met de bierglazen houd ik nog even, maar wie weet.. misschien kan ik er op den duur toch afstand van doen.