Ook deze maand gebruikte ik weer stempels van Stampin’ Up! om de beginpagina van de nieuwe maand in mijn Memory Journal te maken.

Dit keer heb ik naast Days to Remember (waar je heel makkelijk kalenders mee kunt maken) de Sending Smiles stempelset gebruikt. Deze stempelset (met bijpassende stansenset die ik dit keer niet gebruikt heb) bevat fantastische spreuken, maar ook een heleboel stempels waarmee je je eigen bloementuin kunt stempelen. En dat vond ik perfect passen bij juni.

In juni zijn alle bloemen weer vol in bloei en dat liet ik zien met de frisse kleuren van de nieuwe In Colors : Parakeet Party, Starry Sky, Orchid Oasis en Sweet Sorbet. Ik vulde deze kleuren aan met Night of Navy en Daffodil Delight. Helaas maakte ik een foutje met de plaatsing van de dagen waardoor ik een zondag-start kalender heb gemaakt. Het makkelijkste was om de dagen van de week aan te passen.

Niet geheel toevallig is deze Sending Smiles stempelset mijn bundel voor de maand juni. Kijk de komende weken dus naar allerlei projecten die ik met deze set ga maken.