Mijn bundel van deze maand “Sending Smiles” kun je niet alleen gebruiken voor leuke dingen. Je kunt er ook je medeleven mee sturen.

Op deze Makkelijke maandag weer een kaartje waar je geen stansen voor nodig hebt. Door met verschillende lagen papier te werken krijg je toch een mooi kaartje en zijn ponsen en stansen niet nodig.

Mijn kaartje heeft een kaartbasis van Petal Pink. Daarop zit een patroontje uit het Design a Daydream DSP (dat zou je ook weg kunnen laten). Dwars erop zit een strookje Parakeet Party kaartkarton. Onderaan de kaart stempelde ik met Smokey Slate inkt de twee stempels uit de Sending Smiles stempelset. Het fijne aan deze stempelset is het grote woord Sending en daarnaast een hele set aan kleinere teksten die je daarmee kunt combineren. Zo verstuur ik met deze kaart mijn medeleven, maar met een andere stempel eronder had je ook zomaar een bedankje over verjaardagswensen kunnen sturen.

De bloem komt ook uit de Sending Smiles stempelset en deze heb ik met Parakeet Party, So Saffron en Petal Pink inkt gestempeld op een rechthoekje Basic White kaartkarton. Net een centimeter groter dan het witte paneeltje heb ik ook nog een rechthoek gesneden uit So Saffron kaartkarton. Op deze manier komen alle kleuren van de bloem terug in de kleuren kaartkarton.

Het geel/witte paneeltje plakte ik met dimensionals op de kaart om er wat diepte aan te geven. En zo is mijn eenvoudige kaartje al af.