Dit kaartje laat zien dat de producten van Stampin’ Up! prachtig met elkaar combineren.

Het meeste werk zat in de geblokte achtergrond. Op een stuk Basic White kaartkarton heb ik met de Artistic Mix Decorative Masks, Blending Brushes en Pool Party, Coastal Cabana en Daffodil Delight inkt een achtergrond gemaakt. Dit paneeltje kreeg vervolgens een mat van Coastal Cabana kaartkarton en ik plakte het geheel op een kaartbasis van Daffodil Delight kaartkarton.

Uit Vellum sneed ik een rechthoek en een van de stansen uit de Blossoming Happiness Dies gaf er een ‘notitieblok-randje’ aan. Door met mijn vinger langs het randje te gaan lijkt het of het een uitgescheurd velletje uit een notitieblokje is. Met Versamark inkt heb ik daarna de tekst gestempeld, bestrooid met wit embossingpoeder en verhit met de heattool. De tekst komt uit de Happiness Abounds stempelset. Ik had hier natuurlijk ook een velletje wit kunnen gebruiken maar dan was een groot deel van mijn achtergrond niet meer te zien. Bij het Vellum kun je er nog wel wat doorheen kijken.

Uit het Hues of Happiness DSP stanste ik met de bijbehorende stansenset Blossoming Happiness Dies de bloemen en blaadjes uit. Heb je die stansen niet, dan kun je de bloemen en blaadjes ook gewoon uitknippen. De bloemen en blaadjes lijmde ik met gewone lijm op het vellum. Daarna besloot ik om het Vellum met glue dots aan de kaartbasis vast te zetten. Glue dots kun je wat kleiner rollen waardoor ik ook achter de tekst – redelijk onzichtbaar – nog wat kon plakken zodat ook dat deel goed bleef plakken.